Aftale om renovering og etablering af fjernvarmeledninger

Varme

Forsyning Helsingør har indgået en flerårig rammeaftale med entreprenørfirmaet Wicotec-Kirkebjerg A/S.

none

Aftalen om renovering og etablering af fjernvarmeledninger blev indgået mellem Claus Bo Frederiksen, plan- og projektchef i Forsyning Helsingør og Bøje Nielsen, afdelingsdirektør i Wicotec-Kirkebjerg A/S. De to er flankeret af energiplanlægger i Forsyning Helsingør, Malthe Jacobsen (tv) og Thomas Sandgreen, projektchef for Anlæg i Wicotec-Kirkebjerg A/S (th).

Forsyning Helsingør Varme A/S leverer hvert år klimavenlig fjernvarme til ca. 14.000 husstande samt skoler, institutioner og erhverv i Helsingør Kommune. På baggrund af et udbud har Forsyning Helsingør nu underskrevet en flerårig rammeaftale med entreprenørfirmaet Wicotec-Kirkebjerg A/S om renovering og etablering af fjernvarmeledninger. 

Fra 1. april 2019 skal Wicotec-Kirkebjerg udføre anlægs- og rørarbejder samt rørleverancer i forbindelse med etablering af nye fjernvarmeledninger - samt omlægninger, vedligeholdelses- og renoveringsarbejder i det eksisterende fjernvarmeledningsnet.

Den nye aftale betyder, at fjernvarmenettet fortsat kan drives med stor pålidelighed, forsyningssikkerhed og kundetilfredshed. Forsyning Helsingør investerer årligt omkring 10 mio. kroner i renovering og vedligeholdelse af fjernvarmenettet – samt et beløb til nyetableringer.