Ens åbningstider alle dage på genbrugspladsen

Presse

Fremover bliver det lettere at huske, hvornår genbrugspladsen i Skibstrup holder åbent. Fra nytår vil der nemlig være ens åbningstider alle ugens dage – også i weekenden – og det er fra kl. 8 – 18.

Bestyrelsen for Forsyning Helsingør besluttede sidste år at øge serviceniveauet ved at forlænge åbningstiderne på Skibstrup Affaldscenter. Kunderne tog godt imod den ekstra åbningstime om morgenen på hverdage fra kl. 8 - 9 og om aftenen fra kl. 17 – 18 alle ugens dage. Men i den tidligste morgentime, hvor åbningstiden blev udvidet i hverdagen, så der kunne afleveres affald allerede fra kl. 7, er kunderne få.

Tidligere åbningstid i weekenden
Grundet de få kunder har bestyrelsen i Forsyning Helsingør besluttet, at sløjfe den første åbningstime i hverdagene og i stedet åbne en time tidligere i weekenderne. Dermed bliver åbningstimerne fremover ens alle ugens dage fra kl 8 - 18.

”Med de nye åbningstider undgår vi at bruge unødvendige ressourcer på hverdagsmorgener, og i stedet forbedrer vi servicen for alle kunder i weekenden.  Jeg tror på, at de nye åbningstider vil passe bedre til det konkrete behov lokalt, og det er også de signaler, vi har fået fra Erhvervs- og Industriforeningen Helsingør”, siger bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør Per Tærsbøl.

Flere tilmeldte virksomheder
Samtidig kan der konstateres en vækst i antallet af tilmeldte virksomheder til ordningen for modtagelse af erhvervsaffald. I år er registreret 318 tilmeldte virksomheder mod 269 i 2015.

”Vi har fået næsten 20 procent flere virksomheder til at tilmelde sig ordningen for erhvervsaffald. Det er gode nyheder, for dermed bliver en større del af affaldet fra virksomheder sorteret og behandlet korrekt. Jeg er ikke i tvivl om, at stigningen først og fremmest bør tilskrives den målrettede indsats, der er gjort fra personalet på genbrugspladsen for at skabe kontakt og dialog med de erhvervsdrivende, der besøger anlægget”, siger Per Tærsbøl.

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand Per Tærsbøl, mobil: 27 58 63 05, mail: per11@helsingor.dk
Afdelingsleder Jette Skaarup Justesen, mobil: 31 91 18 64, mail: jsj@fh.dk