Kom og mød Elmer til Kronborg El Cup

Presse

For andet år i træk støtter Kronborg El som led i markeringsføringen miniturnering på åbningsdagen for Sjællands største fodboldturnering

10 hold deltager i dette års Kronborg El Cup. Det er en turnering for drenge og piger fra årgang 2010, der afvikles fredag den 11. august som en del af åbningsprogrammet for Sjællands største fodboldturnering, Kronborg Cup. Turneringen er støttet af Kronborg El, byens lokale el-handelsselskab, og ligesom sidste år vil Elmer, selskabets maskot, juble, lege og drikke rent postevand sammen med de mange glade fodboldspillere.

Vi glæder os til endnu engang at være en del af Kronborg Cup. Vi er byens lokale el-handelsselskab, og derfor støtter vi selvfølgelig også lokalsporten gennem vores produkt Kronborg El. Med Kronborg El Cup får en masse drenge og piger mulighed for at tyvstarte Sjællands største fodboldturnering med en sjov og hyggelig gang mini-fodbold, inden det flotte åbningsarrangement for alvor skydes i gang i Kulturhavnen. Og så kan de samtidig drible, lege og kramme med Elmer ”, siger Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og gør opmærksom på, at kunder der køber Kronborg El samtidig støtter de lokale sports- og idrætsforeninger via elregningen – noget som omkring 1000 nye kunder allerede har gjort.

Medaljer, drikkedunke og biografbilletter
Turneringen foregår fredag fra kl. 13 – 17 på Von Scholtens Ravelin ved siden af Kulturværftet og M/S Museet for Søfart på to baner med oppustelige bander. Kronborg El sponsorerer medaljer og drikkedunke til alle deltagere samt gratis biografbilletter til Cinema Center til de tre vinderhold. Og så er der selvfølgelig gratis og sundt postevand til alle. 

Yderligere oplysninger:
Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør, mobil: 2758 6305, per11@helsingor.dk 
Kim Asker Larsen, salgs- og markedschef i Forsyning Helsingør, mobil: 3050 8285 el. 4840 5110, kal@fh.dk