Giv os et praj om defekt gadelys

Gadelys

Du kan nemt fejlmelde defekte gadelys via app’en Dit Gadelys eller på Forsyning Helsingørs hjemmeside.

Gadelys

Den mørke vintertid er over os, og derfor er det vigtigt, at gadelysene på gader og stræder virker, så fodgængere, cyklister og øvrige trafikanter kan færdes trygt og sikkert gennem by og land.

Forsyning Helsingør står for drift og vedligehold af godt 14.000 gadelamper i Helsingør Kommune, hvoraf ca. 50 procent af gadelysene er med energirigtige LED-armaturer. Ved hjælp af en tilrettelagt vedligeholdelsesplan og en løbende udskiftning til LED-lamper med længere levetid, sikrer vi, at alle 14.000 gadelamper fungerer optimalt, og at der er en tryg og sikker belysning for borgerne, der færdes rundt i mørket.

Men trods arbejdet med at vedligeholde gadelysene, kan der alligevel opstå pludselige og punktvise fejl. Derfor har Forsyning Helsingør brug for borgernes hjælp til at fejlmelde defekte gadelamper, hvis de opdager dem.

Let digital fejlmelding
Spotter du en defekt gadelampe, kan du selv fejlmelde det – enten direkte på stedet via mobilappen Dit Gadelys eller på Forsyning Helsingørs hjemmeside under Selvbetjening.

Vi håber, at borgerne i Helsingør Kommune vil hjælpe os med at fejlmelde defekte gadelamper, når de opdager dem. På den måde kan vi hurtigere reparere gadelamperne eller skifte pærerne.