Ny genbrugsplads et skridt nærmere

Affald

Fire teams med totalentreprenører er valgt til at komme med tilbud på etablering af den nye bynære genbrugsplads i Helsingør.

none

Sådan ser det foreløbige dispositionsforslag ud for den nye genbrugsplads.

Forsyning Helsingør har udvalgt fire totalentreprenørteams bestående af entreprenør, arkitekter, ingeniører m.fl., der skal komme med konkrete bud på, hvordan den nye genbrugsplads på Energivej skal se ud.  Udvælgelsen er sket efter en prækvalifikation med ansøgninger fra syv forskellige totalentreprenører, der alle er blevet vurderet i forhold til egnethed, tidligere referencer og i forhold til opgavens omfang.

Resultatet er, at følgende fire totalentreprenører skal afgive konkrete tilbud på opgaven inkl. projektbeskrivelse og tegninger:

  • CG Jensen med underrådgiver Rambøll A/S
  • Hoffmann A/S med underrådgiver Oluf Jørgensen A/S
  • NCC Danmark A/S med underrådgiver Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S
  • Per Arsleff A/S med underrådgiverne Moe A/S, Krilov Arkitekter A/S og Jesper Kusk Arkitekter A/S

”Vi har nu udvalgt fire erfarne totalentreprenører til at byde på opgaven og komme med forslag til den nye bynære genbrugsplads, der samtidig skal have særlig fokus på større genanvendelse af ressourcerne og mere direkte genbrug. Vi glæder os til at modtage deres forslag og skarpe priser”, fortæller Claus Bo Frederiksen, plan- og projektchef i Forsyning Helsingør.

Klar til brug efterår 2021
I løbet af marts måned skal de fire teams have afgivet deres tilbud, hvorefter vinderprojektet forventes offentliggjort i starten af juni 2020. Projektering af den nye genbrugsplads på Energivej i Helsingør forventes at kunne påbegyndes inden sommerferien. Genbrugspladsen skal efter planen stå klar til brug i løbet af efteråret 2021.