Undersøgelse om sortering af husholdningsaffald

Affald

2.500 tilfældige kunder er udvalgt til at deltage i spørgeskemaundersøgelsen.

sortering

I Forsyning Helsingør har vi en ambition om bedre udnyttelse af ressourcerne i husholdningsaffaldet. Derfor gennemfører vi lige nu en spørgeskemaundersøgelse blandt tilfældige udvalgte kunder, som skal gøre os klogere på kundernes sorteringsadfærd, informationsbehov, holdning samt viden om affaldssortering. Undersøgelsen skal bidrage med information, som vi kan bruge til at styrke vores kommunikation på affaldsområdet – med det formål at hjælpe kunderne til at deltage mere aktivt og engageret i sorteringen af deres husholdningsaffald.

Deltagende kunder vil blive stillet en række spørgsmål relateret til sortering af husholdningsaffald. Du vil fx blive spurgt ind til, hvad din holdning er om affaldssortering, hvor du foretrækker at blive informeret om ændrede sorteringskrav, og hvad der kunne motivere dig til at affaldssortere mere.

Undersøgelsen gennemføres i perioden 12. februar til 3. marts i samarbejde med vores leverandør Interresearch, der på vegne af Forsyning Helsingør står som afsender af invitationer om deltagelse i undersøgelsen via mail. Du må derfor meget gerne kigge i din mail og se, om du er blevet inviteret til at deltage.

Vind gavekort til Bycenteret
Det tager ca. 5 minutter at besvare, og når du deltager, har du mulighed for at være med i lodtrækningen om et af to gavekort til Bycenteret i Helsingør på 500 kroner.

Hvis du har spørgsmål til gennemførelsen af undersøgelsen eller tekniske problemer med at færdiggøre undersøgelsen, kan du kontakte Interresearch på support@defgo.dk.