Kronborg El støtter festligt stafetløb

El

Når deltagerne til torsdagens Kronborgstafetten skal slukke tørsten, så kan de få sundt og koldt drikkevand fra det lokale forsyningsselskab.

Kronborgstafetten

Kronborg El - som er Forsyning Helsingørs elhandelsprodukt - står bag Vandvognen og de over 1.000 vanddunke, der uddeles til de mange deltagere i Kronborgstafetten torsdag den 6. juni. Dermed er Kronborg El endnu engang til stede langs ruten ved det populære stafetløb, så alle deltagere kan få slukket tørsten. Men forsyningsselskabet deltager også i selve Kronborgstafetten med 30 friske løbere på 7 forsyningshold, som er klar til at give den gas på stafetruten. 

Kronborgstafetten er en fest for alle uanset alder, køn og løbekompetencer.
Jens Bertram, bestyrelsesformand

”Kronborgstafetten er en fest for alle uanset alder, køn og løbekompetencer. Det er en af årets store lokale events, som samler medarbejdere, virksomheder og organisationer i hele kommunen”, udtaler Jens Bertram, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og fortsætter:

Kronborg El støtter den lokale sport, kultur og grønne omstilling.
Jens Bertram, bestyrelsesmedlem

”Kronborg El støtter den lokale sport, kultur og grønne omstilling. Der sker gennem selskabets markedsføringsaktiviteter. Her ved Kronborgstafetten deler vi fx gratis drikkedunke ud og er klar med vandvognen fyldt med sundt og rent drikkevand til de mange deltagere.” 

Støtten til Kronborgstafetten leveres gennem et sponsorat fra Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S, der sælger det lokale elprodukt, Kronborg El

Se fotos fra stafetløbet 2023:

Kronborgstafetten
Kronborgstafetten
Kronborgstafetten