Eleverne på Snekkersten Skole kan nu få frisk drikkevand i frikvarterne

Nyhed

Snekkersten Skole: Borgmester Benedikte Kiær indvier ny drikkevandsfontæne

Eleverne på Snekkersten Skole kommer ikke til at mangle frisk drikkevand i frikvartererne. Et samspil mellem Snekkersten Skole og Forsyning Helsingør har gjort det muligt at opstille en splinterny drikkevandsfontæne i skolegården, som onsdag den 20. maj indvies af Helsingør Kommunes borgmester, Benedikte Kiær.

Ved indvielsen er Forsyning Helsingør repræsenteret af bestyrelsesformand Per Tærsbøl, ligesom også formand for Børne- og Uddannelsesudvalget i Helsingør Kommune Christian Holm Donatzky vil være til stede.

”Tidligere på året var det Skolen ved Kongevejen, som fik opsat en tilsvarende drikkevandsfontæne. Vi håber, at andre skoler i Helsingør Kommune vil vise interesse for samme, således at eleverne i kommunen får adgang til frisk og rent vand i skoletiden, uden det koster en mindre formue, som drikkevand på flasker efterhånden gør”, udtaler konsulent Jørgen E. Hansen fra Forsyning Helsingør.

I forbindelse med indvielsen af den nye drikkevandsfontæne vil alle elever og ansatte på Snekkersten Skole modtage en funktionel, sund og miljørigtig drikkedunk med eget navn indgraveret. Drikkedunken er gratis for eleverne, men for at støtte børn i lande, hvor man ikke har rent drikkevand, er der mulighed for at give 20 kr. til Røde Kors. Beløbet går ubeskåret til Røde Kors' arbejde med at sikre rent vand til udsatte mennesker i Afrika.

Praktiske oplysninger
Indvielsen af den nye drikkevandsfontæne finder sted på:

Snekkersten Skole
Klostermosevej 20
3070 Snekkersten

Onsdag den 20. maj, kl. 12

Pressekontakt
Forsyning Helsingør, bestyrelsesformand Per Tærsbøl, 2758 6305
Forsyning Helsingør, konsulent Jørgen E. Hansen, jeh@fh.dk, 3030 7446
Forsyning Helsingør, presseansvarlig Hans Kristian Harbo, 2483 7178, hkh@fh.dk