Få et uforpligtende møde om energioptimering

Nyhed

Fremtidens virksomheder fokuserer på energioptimering – og med god grund - bedre bundlinje, øget konkurrenceevne, og grønnere profil.

Som nævnt i pressemeddelelse af 2. februar 2013 blev Forsyning Helsingør medejer af Scanenergi A/S, og dermed er vi nu i stand til bedre at tilbyde vores kunder energirådgivning og energioptimering. Det strategiske samarbejde mellem Forsyning Helsingør og Scanenergi betyder flere og bedre el-produkter samt nye serviceydelser inden for energioptimering for Forsyning Helsingørs kunder.  

Scanenergi kontakter således større virksomheder i Forsyning Helsingørs netområde i den kommende periode for at tilbyde et uforpligtende besøg af en konsulent fra Scanenergi. Vi opfordrer hermed alle vores erhvervskunder til at tage imod tilbuddet, da de fleste virksomheder vil kunne realisere energibesparelser – ifølge undersøgelser op til mellem 15-30% af deres eksisterende energiforbrug. Det er vel at mærke besparelser, som kan aflæses direkte på bundlinjen.

Om Scanenergi koncernen
Scanenergi-koncernen er en veldrevet energioptimeringsvirksomhed med en omsætning på 768,1 mio. kr. i 2012. Koncernen blev etableret i 1998 og er ejet af 17 solide danske forsyningsselskaber heriblandt Helsingør. Scanenergis kunder er fordelt på ca. 145.000 privatkunder og 1.500 erhvervskunder. Virksomheden beskæftiger i dag godt 150 medarbejdere med kontorer i Ikast, Kolding og København.

Scanenergi har arbejdet med energioptimering i over 10 år, og erfaringen fortæller, at der er mange penge at spare ved energioptimeringer. Scanenergi tilbyder energistyring, energirådgivning og prissikrer energiindkøb. Der går helt naturligt lidt tid før energibesparende investeringer tjener sig hjem. Scanenergi kan derfor hjælpe med selve finansieringen og implementeringen af løsningerne, og dermed sikres det, at projekterne bliver til noget.

Kunder og projekter kan variere meget i størrelse, men omdrejningspunktet er altid, at produkter og services tilpasses efter den enkelte virksomheds behov. Målet med det hele er, at kundernes konkurrenceevne øges, og CO2 udslippet reduceres.

Scanenergis kunder siger:

·         ”Vi har skåret 20-25 pct. af vores elforbrug på to-tre år med uforandret produktion. Og det er helt klart Scanenergis fortjeneste.”
 
Vagn Stougaard, medindehaver af J. Langkjær Stålbyg

·         ”Ved at kortlægge standby-forbruget om natten, fandt energirådgiverne en besparelse på næsten 100.000 kroner om året.”
Økonomichef Jens Gerding, People Group

·         ”Samlet set har Scanenergi givet os en årlig besparelse i nabolaget af 400.000 kroner, hvoraf den primære del kommer fra et reduceret brændstofforbrug.” Direktør Jess Jessen-Klixbüll, Færgeselskabet Læsø K/S

Vil du gerne vide mere om energioptimering, så se Scanenergis korte animationsfilm, og vil du gerne se uddybende eksempler på, hvordan energioptimering har gjort en forskel for kunderne, så tag et kig på cases på Scanenergis hjemmeside.