Flere ladebokse til elbiler gavner den grønne omstilling

El

Samarbejde med Spirii giver kunder i Kronborg El en nem og sikker ladeløsning derhjemme.

spirii

Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel har indgået et samarbejde med det dansk baserede e-mobility selskab Spirii om salg af ladebokse til elbiler. Fremover kan elbilsejere gennem Kronborg El købe en ladeboks til opsætning derhjemme. Muligheden gælder både eksisterende kunder i Kronborg El og elbilsejere, der bruger andre elhandelsselskaber.

Vi vil gerne være mere aktive i den grønne omstilling af vores lokalsamfund.
Jens Jacobsen, markeds- og forretningsudviklingschef

”Vi vil gerne være mere aktive i den grønne omstilling af vores lokalsamfund. Via den nye aftale med Spirii gør vi det lettere for elbilsejere at få sat en driftssikker og brugervenlig ladeløsning op derhjemme. Dermed bidrager Kronborg El til at forbedre infrastrukturen for de mange nye elbiler. Det er godt for klimaet. For kørsel med elbil giver mindre CO2-udledning end en konventionel bil, da elbilen bruger strøm fremfor fossile brændsler”, forklarer Jens Jacobsen, markeds- og forretningsudviklingschef i Forsyning Helsingør og understreger, at Kronborg El kun sælger grøn strøm, der er vindcertificeret.

Elbilsejere, der køber en ladeboks fra Spirii gennem Kronborg El, får:

  • Tryg og nem opladning
  • Egen strømpris
  • 99,7 procent oppetid
  • Fuldt indblik i forbrugsdata og netværk af offentlige ladestandere
  • Serviceaftaler, der sikrer den bedste ladeløsning for dig
  • App’en Spirii Go – din adgang til nem og smart opladning – hjemme og på farten

Læs mere om, hvordan du kan få ladeboksen.

Ifølge Danmarks Statistik steg antallet af elbiler i Danmark med 69 procent i 2022. Dermed var der ved årsskiftet registreret 112.700 elbiler i Danmark.

Læs mere om Kronborg El.