Forårsrengøring af naturen

Nyhed

Tag affaldssækken med på søndagsgåturen den 22. april. Naturen og vores gader og stræder er desværre ofte skæmmet af henkastet affald, som både er til skade for miljøet og en torn i øjet på mange Helsingør-borgere. På Affaldsdagen den 22. april kan alle medvirke til at gøre Helsingør til et smukt og rent sted at leve. Hvis du alligevel skal ud og gå en tur i forårsvejret, så tag en affaldssæk med og vær med til at gøre en forskel for dit lokalmiljø.

Naturen og vores gader og stræder er desværre ofte skæmmet af henkastet affald, som både er til skade for miljøet og en torn i øjet på mange Helsingør-borgere. På Affaldsdagen den 22. april kan alle medvirke til at gøre Helsingør til et smukt og rent sted at leve. Hvis du alligevel skal ud og gå en tur i forårsvejret, så tag en affaldssæk med og vær med til at gøre en forskel for dit lokalmiljø.

Hvis du gerne vil gerne vil gøre en ekstra indsats i et naturområde, kan du også melde dig til at deltage i indsamlingen ved et af de mange indsamlingssteder rundt om i Helsingør Kommune. Så vil du blive udstyret med affaldssække, handsker, affaldstænger og drikkevarer.

Læs mere i pressemeddelelsen her.