Forsyning Helsingør åbner grund for offentligheden

Nyhed

Forsyning Helsingør har købt et regnvandsbassin og grund mellem Ewaldsvænget og Gefionsvej i Helsingør. Området har tidligere været lukket land for offentligheden, men Forsyning Helsingør har i forbindelse med købet valgt at åbne grunden op, så borgerne i lokalområdet frit kan bruge grunden til hundelufter-ture eller lignende

Forsyning Helsingør har købt et regnvandsbassin og grund mellem Ewaldsvænget og Gefionsvej i Helsingør. Området har tidligere været lukket land for offentligheden, men Forsyning Helsingør har i forbindelse med købet valgt at åbne grunden op, så borgerne i lokalområdet frit kan bruge grunden til hundelufter-ture eller lignende.


Spildevandchef i Forsyning Helsingør, Morten Timmermann, er glad for, at Forsyning Helsingør på den måde kan bidrage til trivslen i nærområdet, ”Udover at vi får udvidet vores kapacitet til at opsamle regnvand, når vi oplever kraftig regn, så er jeg glad for at vi kan give borgerne et rekreativt område, hvor de kan gå småture, lufte hunden eller lignende”, fortæller Morten Timmermann. ”Jeg ser ingen grund til, at vi skal spærre området af, når naboer og lokalområdet kan få glæde af det”, siger Morten Timmermann.


Se pressemeddelelsen her