Forsyning Helsingør er med i dysten om at levere Danmarks mest velsmagende vand

Nyhed

Danskerne er som en selvfølge vant til at tappe rent drikkevand af meget høj kvalitet direkte fra hanen – og sådan skal det fortsætte. Det budskab vil Forsyning Helsingør nu være med til at udbrede, og derfor har selska-bet tilmeldt sig Dansk Vand Grand Prix 2010, som gennemføres fra august til oktober.

Arrangementet, der gennem smagsprøver kårer Danmarks mest velsmagende vand-værksvand, er en kærkommen lejlighed til at eksponere de enestående kvaliteter ved danskerens drikkevand. Og til at bevidstgøre om nogle af de parametre, som har be-tydning for, at drikkevandet fortsat kan hævde sig som noget af verdens bedste.

Dansk Vand Grand Prix 2010 er arrangeret af FVD (Foreningen af Vandværker i Dan-mark) og DANVA (Dansk Vand- og Spildevandsforening).

I år deltager 58 vandværker fra hele landet i Dansk Vand Grand Prix. De dækker til-sammen over en tredjedel af danskernes vandforbrug. Interesserede forbrugere og et indbudt dommerpanel smager i løbet af august-september på vandet fra de deltagende vandværker ved fire regionale arrangementer i Kolding, Roskilde, Århus og Aalborg. Og de bedst placerede deltagere fra de regionale konkurrencer går videre til finalen, der afvikles i København d. 4/10.

Se ligeledes den udsendte pressemeddelelse under presse på Forsyning Helsingørs hjemmeside:

24.08.2010 I Forsyning Helsingør er med i dysten om at levere Danmarks mest velsmagende vand