Forsyning Helsingør leverer vand til Ironman KMD 4:18:4 og 70.3

Nyhed

Den 13. og 14. september er Ironman i Helsingør og byen overtages af mænd og kvinder i våddragter, løbetøj og med masser af cykleudstyr. Helsingør Kommune og IRONMAN står for afviklingen af arrangementerne hhv. lørdag den 13. september og søndag den 14. september. Forsyning Helsingør vil leverer vand til deltagerne og tilskuerne.

Kom og oplev to unikke triatlon, KMD 4:18:4 Kronborg og KMD IRONMAN 70.3 Kronborg, i smukke omgivelser ved Nordsjællands flotte kyst med masser af historiske og smukke naturoplevelser. Byen og området omkring Kulturværft og - havn, Søfartsmuseet og Kronborg Slot vil summe af liv og aktiviteter, og omgivelserne giver deltagere og tilskuere de bedst mulige forhold for at nyde to dage med triatlon, hvor de kan heppe på familie, venner og bekendte.

Lørdag den 13. september kl. 10 går KMD 4:18:4 Kronborg i gang. Det er et minitriatlon, som består af 400 m svømning, 18 km cykling og 4 km løb ved Sommariva. Start og mål vil være på Sommariva, Ndr. Strandvej i Helsingør (tæt på Helsingør Vandrehjem).

Søndag den 14. september kl. 8 går det løs med den halve Ironmandistance, også kaldet KMD IRONMAN 70.3 Kronborg, som består af 1900 m svømning, 90 km cykling og en halvmaraton.  Start og mål vil være ved Kulturværftet.

Begge dage kan du møde Forsyning Helsingør, den 13. september ved Sommariva ved Ndr. Strandvej/Blokhusvej mellem kl. 9-15 og den 14. september ved Kulturværftet mellem kl. 8-18.  Du kan tage en snak med Forsyning Helsingør om vores forsyningsydelser og få en kop vand til at slukke tørsten på nogle forhåbentlig spændende og intense dage.

Læa mere om arrangementerne her og her