Forsyning Helsingør møder kunderne

Nyhed

Forsyning Helsingør har igen i år en stand på Helsingør Messen, som finder sted i Helsingørhallen kommende weekend. Medarbejderne glæder sig til at fortælle kunderne om nye services og produkter.

Heldigvis har vi en tæt dialog med kunderne i det daglige. Det særlige ved Helsingør Messen er, at vi mødes ansigt til ansigt og kan inspirere hinanden. Det styrker samarbejdet og fører til bedre produkter og services inden for alle vores forsyningsområder, siger Sunrid Funding Johansen, der er salgs- og markedsspecialist hos Forsyning Helsingør.

Sunrid har stået i spidsen for arbejdet med Forsyning Helsingørs stand og glæder sig nu til, at arrangementet løber af stablen:

– I år bliver det ekstra spændende, fordi vi får mulighed for at tale med kunderne om vores nye hjemmeside og de selvbetjeningsløsninger, som vi har introduceret.

Men vi glæder os også til at fortælle om vores nye fjernaflæsningsprojekt, som skal give vores kunder bedre mulighed for at følge med i deres forbrug og sikre bedre overvågning, varsling mv. Vel at mærke uden at kunderne kommer til at mærke det på pengepungen

Sunrid Funding Johansen lover et spændende program med nyt fra Forsyning Helsingør, oplæg og konkurrencer for børn og voksne:

– Vores bestyrelsesformand Per Tærsbøl kommer og svarer på spørgsmål om virksomheden. Desuden holder vores medarbejdere oplæg om de nye initiativer i forhold til fjernaflæste målere og selvbetjeningsløsninger.

– Gæsterne skal naturligvis også smage på vores fantastiske drikkevand, og som noget helt nyt får børnene deres eget hjørne på standen. Her kan de deltage i en tegnekonkurrence, mens deres forældre taler med Forsyning Helsingørs medarbejdere. De voksne skal heller ikke snydes, så for dem har vi lavet en lille quiz-konkurrence. Præmierne er billeder malet af Anne Linnet og Franz Beckerlee, slutter Sunrid Funding Johansen.

Forsyning Helsingør støtter foreningen ’”Familier med kræftramte børn”, som kunstnerne har donoret billederne til.

Helsingør Messen finder sted i weekenden 21.-22. marts og foregår i Helsingørhallen på Gl. Hellebækvej. Forsyning Helsingør har stand nr. 23 og 24. 

Program

Kl. 10:00 - 14:30  Tegnekonkurrence for børn og quizkonkurrence for voksne
Kl. 11:00 - 11:30  Oplæg: Hør om dine fordele med selvbetjening
Kl. 13:30 - 13:45  Oplæg: Hør om vores nye tiltag indenfor fjernaflæste målere, fjernvarme samt varmepumpe
Kl. 14:15 - 14:45  Få en snak med bestyrelsesformand Per Tærsbøl og hør om Forsyning Helsingørs planer
Kl. 14:45 - 15:00  Vinderne af konkurrencerne trækkes af Per Tærsbøl

Kontakt

Sunrid Funding Johansen, salgs- og markedsspecialist, 4840 5208

Kim Asker Larsen, salgs- og markedschef, 4840 5110

Hans Kristian Harbo, kommunikations- og presseansvarlig, 4840 5103