Forsyning Helsingør satser på Kronborgstafetten

Nyhed

Det lokale forsyningsselskab støtter op om det populære stafetløb med vandvogn, vanddunke og et rekord højt deltagerantal.

Med hele 29 løbere og 7 tilmeldte hold til Kronborgstafetten er Forsyning Helsingør en af de største enkeltdeltagere i det populære løb, der finder sted torsdag den 1. juni i området omkring Kronborg, Kulturhavnen og Lystbådehavnen. Men forsyningsvirksomheden er også til stede langs ruten, hvor der udleveres sundt og rent drikkevand i nye vanddunke til de mange deltagere.

”Kronborgstafetten er en årlig tilbagevendende fest, som samler virksomheder og organisationer i hele kommunen. Som det lokale forsyningsselskab støtter Forsyning Helsingør op om de gode lokale aktiviteter i byen, så selvfølgelig satser vi på Kronborgstafetten. Med udlevering af gratis vand til deltagerne er vi med til at sætte fokus på det gode og sunde drikkevand, vi har her i Helsingør”, siger Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og fortsætter:

”Det glæder mig, at hele 20 procent af vores medarbejdere så samtidig har valgt at stille op som løbere i arrangementet. Det viser, at opbakningen til løbet er usædvanlig stor i år”.

Af hensyn til miljøet uddeler Forsyning Helsingør i år genanvendelige dunke med vand til samtlige deltagere – i stedet for at udlevere vand i papkrus, der ofte ender henkastet på stier og gader.  Vandvognen er også til stede ved børneløbet tidligere på dagen, hvor der ligeledes udleveres vand i flotte dunke.

Der er tilmeldt i alt 2600 løbere til Kronborgstafetten.