Forsyning Helsingørs medarbejdere cykler til arbejde

Nyhed

Den landsdækkende kampagne ”Vi cykler til arbejde” skydes i gang den 1. maj, og i Forsyning Helsingør står man godt rustet til at tage kampen op med resten af landets cykel-glade arbejdspladser.

Den landsdækkende kampagne ”Vi cykler til arbejde” skydes i gang den 1. maj, og i Forsyning Helsingør står man godt rustet til at tage kampen op med resten af landets cykel-glade arbejdspladser.

- Over en tredjedel af alle vores medarbejdere har meldt sig under fanerne til årets ”Vi cykler på arbejde-kampagne”. Det glæder os, for vi ønsker at være en virksomhed, der støtter op om en sund livsstil både privat og på arbejdspladsen, og til en sund livsstil hører også motion, fortæller HR- og administrationschef, Marianne Båstrup Larsen fra Forsyning Helsingør.

 - Selvom vi selvfølgelig gerne vi have et godt resultat og på den måde skabe positiv omtale for virksomheden og for Helsingør by, så er det ikke det væsentligste. Det er langt vigtigere, at vores medarbejdere trives både fysisk og psykisk, og der mener vi, at kampagnen og den holdånd, der skabes på de enkelte hold, er et vigtigt element, slutter Marianne Båstrup Larsen.

Forsyning Helsingør arbejder målrettet med at øge medarbejdernes trivsel og sundhed, og derfor tilbyder virksomheden en række sundhedstiltag, som fx løbetræning, fitness-ordning, frugtordning, fysioterapi, og så har medarbejderne desuden mulighed for at få kortlagt deres helt egen sundhedsprofil. Forsyning Helsingør er også fast deltager ved den årlige DHL-stafet i Fælledparken i København.

En sund virksomhed i en sund by
Forsyning Helsingørs indsats for sundhed ligger i fin forlængelse af Helsingør Kommune målsætning om at blive en sund og attraktiv by. Formanden for Helsingørs Idræts- og Sundhedsudvalg Jørgen E. Hansen (A) ser med glæde på den flotte tilmelding hos Forsyning Helsingør.

- Generelt set har vi et sundhedsproblem i Danmark. Vi burde alle sammen røre os noget mere i hverdagen. Derfor arbejder Idræts- og Sundhedsudvalget og Helsingør Kommune som sådan også på, at gøre Helsingør til en by, hvor det er nemt og attraktivt at for borgerne at dyrke idræt, fortæller Jørgen E. Hansen.

- Men det siger sig selv, at Kommunen ikke kan gøre det alene, og derfor hilser jeg et arrangement som ”Vi cykler på arbejde” meget velkommen. Arbejdspladserne skal også tage et ansvar i denne samfundsopgave – og Forsyning Helsingørs eksempel, hvor en tredjedel af medarbejderne deltager, er da et eksempel til efterfølgelse, slutter Jørgen E. Hansen, som udover hans arbejde i Byrådet også er ansat i Forsyning Helsingørs Salgs- og Markedsafdeling.

Læs pressemeddelelsen her.