Hærværk fører til oversvømmelse

Nyhed

Boldbanen ved Helsingør Gymnasium er lukket. Groft hærværk er grunden til, at boldbanen ved Helsingør Gymnasium er blevet oversvømmet med spildevand fra en tilstoppet kloak. Flere brændeknuder og et mindre træ er blevet kastet ned i kloakken og har dermed spærret for gennemstrømningen af spildevand, som i stedet har oversvømmet boldbanen.

Groft hærværk er grunden til, at boldbanen ved Helsingør Gymnasium er blevet oversvømmet med spildevand fra en tilstoppet kloak. Flere brændeknuder og et mindre træ er blevet kastet ned i kloakken og har dermed spærret for gennemstrømningen af spildevand, som i stedet har oversvømmet boldbanen.

Boldbanen er blevet lukket pga. af sundhedsrisiko, og beboerne i nærområdet kan blive generet af lugten fra det ubehandlede spildevand.

Morten Timmermann, spildevandschef i Forsyning Helsingør, ærgrer sig over hærværket og de konsekvenser, som hærværket får: ”Der er formentlig tale om drengestreger, men ikke desto mindre meget alvorlige drengestreger, som har en betydelig konsekvens både økonomisk og miljømæssigt. Derudover kommer generne for boldbanens brugere og nærområdet, som nu ikke kan bruge banen et stykke tid samtidig med at luftgenerne også er til at få øje på”.

Læs hele pressemeddelesen her.

Det gule område viser, hvor forureningen ligger.