Kom og mød os på Helsingør Messen 2011

Nyhed

Messen løber af stablen lørdag den 26. marts og søndag den 27. marts og for første gang siden sammenlægningen i 2010 udstiller kommunens forsyning af el, vand, varme, spildevand og affald under den samme fane.

Nu et år efter sammenlægningen udstiller Forsyning Helsingør på ikke mindre end 65 m2, fordelt på standene El, Vand, Spildevand, Fjernvarme, Affald samt Kundeservice.

På hver af disse stande kan man få svar på sine spørgsmål, ny viden om det enkelte område, eller blot en generel miljø-snak. For de eventyrlystne er der en lille konkurrence at deltage i, med udtrækning hver time.

 På en udendørs stand, på P-pladsen mellem Hallen og Gl. Hellebækvej, fremviser Forsyning Helsingør endvidere nogle af de arbejdskøretøjer som benyttes i den daglige drift, fx en slamsuger, en minigraver og en kurvelift til luftlednings-arbejde. Denne udendørs stand kører begge dage fra kl. 11-15, og det er muligt at få en tur op i luften med kurveliften. Der er plads til én passager ad gangen, og man sikres med en såkaldt fald-sele, derfor skal passagerer være minimum 150 cm. høje. Man kan også prøve at køre minigraver eller nærstudere slamsugeren. Uanset om man vælger det ene eller det andet, vil der være erfarent mandskab ved alle køretøjerne, til at fremvise og besvare eventuelle spørgsmål.

I Forsyning Helsingør er vi nu 146 ansatte, med hovedkontor på Haderslevvej 25 i Helsingør, et stenkast fra Cinema Centers indgang, hvor man i Kundeservice kan hente fribilletter til Helsingør Messen 2011.

Fribilletter kan hentes:     mandag – torsdagkl. 10.00 – 15.00
fredag                 kl. 10.00 – 12.00

Forsyning Helsingør glæder sig til at se jer på vores indendørs og udendørs stand.