Kronborg El leverer drikkevand til tørstige stafetløbere

Nyhed

Når de godt 2.500 deltagere i Kronborgstafetten skal slukke tørsten i sommerheden, så kan de få sundt og koldt drikkevand fra det lokale forsyningsselskab.

Kronborg El - som er Forsyning Helsingørs elhandelsprodukt - står bag Vandvognen og de over 2.500 vanddunke, der er købt hjem til deltagerne i Kronborgstafetten 2018 torsdag den 31. maj. Dermed er Forsyning Helsingør er endnu engang til stede langs ruten ved den populære løbefest, så alle deltagere kan få slukket tørsten. Men forsyningsselskabet deltager også i selve løbet med hele 28 løbere på 7 hold.

”Kronborgstaffen er en af årets største enkeltdagsbegivenheder, som samler virksomheder og organisationer i hele kommunen. Det er en fest for alle uanset alder, køn og løbekompetencer. Og som det lokale forsyningsselskab støtter vi op om de gode aktiviteter i Helsingør. Både ved selv at deltage med mange hold. Men også ved at være til stede med sundt og rent drikkevand til de mange deltagere. Specielt i disse varme dage er jeg sikker på, at der bliver kø ved vandvognen”, siger Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør.

Støtten til Kronborgstafetten leveres gennem Forsyning Helsingør ElHandel A/S, der benytter muligheden til at markedsføre det lokale elprodukt, Kronborg El.

Af hensyn til miljøet bliver der igen i år uddelt genanvendelige drikkedunke til samtlige deltagere. Vandvognen er også til stede ved børneløbet tidligere på dagen, hvor der ligeledes udleveres vand i flotte dunke. Her kan børnene også møde Elmer, der er Kronborg El’s maskotbamse – formet som en vandrende stikkontakt.

drikkedunke.jpg