Kronborg El støtter to folkelige stafetløb

El

Når deltagerne til torsdagens Kronborgstafetten og lørdagens Stafet for Livet skal slukke tørsten i sommerheden, så kan de få sundt og koldt drikkevand fra det lokale forsyningsselskab.

Kronborgstafetten

Her løbere fra Kronborgstafetten i 2019

Kronborg El - som er Forsyning Helsingørs elhandelsprodukt - står bag Vandvognen og de over 1.000 vanddunke, der er købt hjem til de mange deltagere i Kronborgstafetten torsdag og Stafet for Livet lørdag. Dermed er Forsyning Helsingør endnu engang til stede langs ruterne ved de populære stafetter, så alle deltagere kan få slukket tørsten. Men forsyningsselskabet deltager også i selve Kronborgstafetten med 24 løbere på 6 forsyningshold.

Kronborgstafetten og Stafet for Livet er to af årets store enkeltdagsbegivenheder, som samler virksomheder og organisationer i hele kommunen. Det er en fest for alle uanset alder, køn og løbekompetencer.
Jens Bertram, bestyrelsesformand

”Kronborgstafetten og Stafet for Livet er to af årets store enkeltdagsbegivenheder, som samler virksomheder og organisationer i hele kommunen. Det er en fest for alle uanset alder, køn og løbekompetencer. Og gennem markedsføringen i det lokale elhandelsselskab støtter vi sport og kultur i Helsingør. Både ved selv at deltage med mange hold. Men også ved at være til stede med sundt og rent drikkevand til de mange deltagere. Specielt i disse varme dage er jeg sikker på, at der bliver kø ved vandvognen”, siger Jens Bertram, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør.

Kronborgstafetten
Forsyning Helsingørs vandvogn er ofte til stede ved de arrangementer, der støttes af Kronborg El.

Støtten til Kronborgstafetten og Stafet for Livet leveres gennem Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S, der benytter muligheden til at markedsføre det lokale elprodukt, Kronborg El gennem de to sponsorater.

Konkurrence på Facebook
Vær opmærksom på, at der afholdes en særlig konkurrence torsdag, hvor et hold til Kronborgstafetten kan vinde 4 biografbilletter.

Deltagere, der tager et billede af deres hold foran Kronborg El’s sociale medie-væg og lægger det op på Facebook med hashstag #kronborgel, deltager i lodtrækningen om 4 billetter – til deres hold.

Kronborgstafetten
Alle deltagere i Kronborgstafetten og Stafet for Livet får udleveret en gratis drikkedunk fra Forsyning Helsingør og Kronborg El.