Lokalt elselskab uddeler medaljer og drikkedunke til de mindste børn ved Kronborg Cup

El

Kronborg El støtter igen i år Sjællands største fodboldturnering.

Når åbningsarrangementet til Sjællands største fodboldturnering, Kronborg Cup, løber af stablen fredag den 9. august, vil det endnu engang være med støtte fra Kronborg El – byens lokale elhandelsselskab. På selve åbningsdagen afholdes igen i år ”Kronborg El Cup”. Det er en miniturnering for drenge og piger i alderen fem og seks år, som afvikles med støtte fra Kronborg El. Turneringen, der tyvstarter Kronborg Cup, har i år deltagelse af hele 14 hold. Ligesom sidste år vil Elmer, selskabets maskot, juble, lege og drikke rent postevand sammen med de mange glade fodboldspillere.

”I Forsyning Helsingør ønsker vi at være en aktiv del af lokalsamfundet. Derfor bakker vi op om en række lokale begivenheder og events. Kronborg Cup er en af dem. Vi støtter allerede lokalsporten gennem vores produkt Kronborg El, og derfor giver det god mening også at lade vores elhandelsselskab hjælpe med til at afvikle Sjællands største fodboldturnering. Vi ser frem til endnu engang at kunne gøre en masse drenge og piger glade på åbningsdagen”, siger Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og gør opmærksom på, at kunder der køber Kronborg El samtidig støtter de lokale sports- og idrætsforeninger.

Medaljer og drikkedunke af bioplast
Kronborg El Cup foregår fredag fra kl. 13 – 17 på det grønne areal mellem M/S Museet for Søfart og Europarks parkeringspladser. Her er opstillet en oppustelig fodboldbane. Kronborg El leverer medaljer og drikkedunke af biobaseret og genanvendeligt plast til alle deltagere. Ved banerne er der selvfølgelig også mulighed for at få gratis og sundt postevand – samt besøge Forsyning Helsingørs pavillon og få information om mulighederne for at skifte elselskab til Kronborg El.