Mange forsyningskunder så forbi Helsingør Messen

Nyhed

Forsyning Helsingørs medarbejdere fik mange spørgsmål om nye produkter og services på weekendens messe i Helsingør Hallen

none

Spørgelysten blandt publikum var stor, da Forsyning Helsingør i weekenden deltog i den årlige messe i Helsingør Hallen. Det fortæller salgs- og markedsspecialist Sunrid Funding Johansen, Forsyning Helsingør, der stod for arrangementerne i forbindelse med virksomhedens deltagelse i messen.

– Mange havde hørt om Kronborg El og de gode priser, som vi kan tilbyde. Andre ville høre mere om vores selvbetjeningsløsninger på hjemmesiden. Atter andre var interesserede i de fjernaflæste målere, som vi sætter op i løbet af i år. Vores kunder er nysgerrige og engagerede. Det mærker vi, når vi står på standen. Folk ser muligheder i vores produkter og services, og Helsingør Messen er et godt sted at mødes til en snak om den rigtige løsning.

Som led i arrangementet holdt Forsynings Helsingørs medarbejdere oplæg om selvbetjeningsløsninger, fjernaflæste målere, varmepumper og fjernvarme, ligesom bestyrelsesformand Per Tærsbøl besvarede spørgsmål om virksomhedens udvidelse af Helsingør Kraftvarmeværk og det nye hovedsæde på Energivej. Tegne- og quiz-konkurrencer for børn og voksne med præmier i form af legetøj fra Fætter BR og billeder af Anne Linnet og Franz Beckerlee appellerede til mange deltagere.

helsingoer-messe-2015_021.jpg

Helsingør Messen 2015 fandt sted 21.-22. marts og havde 11.000 besøgende.