Mange vil se kraftvarmeværket

Nyhed

Populære rundvisninger fortsætter efter nytår.

Der gik ikke mange dage fra de første rundvisninger på det fornyede kraftvarmeværk blev annonceret i dette efterår, til Forsyning Helsingør måtte melde ”fuldt booket” på alle rundvisninger i 2019. Siden første lørdag i november har der været rundvisninger på værket, og inden jul vil over 240 besøgende at have været en tur rundt og set det store værk. Nu bliver der også mulighed for at besøge værket i 2020. Via Forsyning Helsingørs hjemmeside www.fh.dk kan rundvisningerne bookes til og med marts måned, men der er rift om pladserne.

”Det fornyede Helsingør Kraftvarmeværk er et imponerende byggeri. Vi ønsker, at så mange borgere som muligt får mulighed for at se den bæredygtige biomasses vej gennem værket og med egne øjne se, hvordan elektricitet og varme bliver produceret. Det er derfor en fornøjelse at se, hvor populære rundvisningerne er blevet ”, fortæller Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og i Helsingør Kraftvarmeværk.

På turen rundt får de besøgende en unik udsigt ud over Nordsjælland og Øresund – og der er mulighed for at opleve, hvordan teknik og pangfarver kan spille sammen i en moderne industribygning.

Se mere på: https://www.fh.dk/om-os/besoeg-os/rundvisning-helsingoer-kraftvarmevaerk