Maskotten Elmer kan fortsat juble med børnene til Kronborg Cup

Nyhed

Kronborg El vil også de næste tre år støtte Sjællands største fodboldturnering.

Når åbningsarrangementet til Sjællands største fodboldturnering, Kronborg Cup, løber af stablen fredag den 10. august, vil det endnu engang være med støtte fra Kronborg El – byens lokale elhandelsselskab. Og sådan bliver det de næste tre år, for allerede i foråret blev det besluttet, at Kronborg El forlænger den støtte, der har været givet de sidste to år, til at gælde hvert af de næste tre år.

På selve åbningsdagen fredag den 10. august afholdes en ”Kronborg El Cup”, som er en del af den støtte, som fodboldturneringen får. Det er en miniturnering for drenge og piger fra årgang 2012. Hele den øvrige turnering er også støttet af Kronborg El, og ligesom sidste år vil Elmer, selskabets maskot, juble, lege og drikke rent postevand sammen med de mange glade fodboldspillere.

”Vi er i konkurrence på det frie elmarked og har behov for at markedsføre os i forhold til konkurrenterne. Som byens lokale el-handelsselskab støtter vi derfor lokalsporten gennem vores produkt Kronborg El. Vi ser frem til endnu engang at kunne gøre en masse drenge og piger glade, når vi – og Elmer – jubler med til miniturneringen Kronborg El Cup på åbningsdagen”, siger Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør og gør opmærksom på, at kunder der køber Kronborg El samtidig støtter de lokale sports- og idrætsforeninger.

Medaljer, drikkedunke og biografbilletter
Kronborg El Cup foregår fredag fra kl. 13 – 17 på Von Scholtens Ravelin ved siden af Kulturværftet og M/S Museet for Søfart på to baner med oppustelige bander. Kronborg El leverer medaljer og drikkedunke til alle deltagere samt gratis biografbilletter til Cinema Center til vinderholdet. Og så er der selvfølgelig gratis og sundt postevand til alle.