Mød Elmer og hør om ny ordning for storskrald og haveaffald

Nyhed

På Helsingør Messens stand 24 kan du møde Forsyning Helsingørs maskot Elmer, høre om storskrald, FN’s verdensmål samt digital kundeservice.

”Vi bruger Helsingør Messen til at slå et slag for den nye ordning for afhentning af storskrald og haveaffald. Fra 1. maj skal alle kunder selv bestille afhentningen. Samtidig bliver det muligt at få flere afhentninger end tidligere. Det er et budskab, der er vigtigt at få ud til kunderne og vores kampagne begynder på messen”, siger Sunrid Funding Johansen, salgs- og markedsspecialist i Forsyning Helsingør.

Bestilling åbner 1. april
Den nye ordning for afhentning af storskrald og haveaffald træder i kraft 1. maj – og fra cirka 1. april bliver det muligt for kunderne, at gå ind her på www.fh.dk eller via app’en Affaldsportal og bestille den næste afhentning af storskrald eller haveaffald. Dermed bliver det muligt at få afhentet storskrald og haveaffald oftere end tidligere – og med den nye bestillerordning undgås i højere grad forgæves kørsler. Det er godt for både miljø og for økonomien.

En snak om miljø og verdensmål
Men Forsyning Helsingør er også tilstede på messen med andre budskaber. For første gang bliver der et særligt fokus på FN’s verdensmål, og hvordan Forsyning Helsingør helt konkret er med til at støtte op om målene.

”Vi glæder os til at møde messegæsterne til en snak om miljø og samfundsansvar – og hvordan vi støtter FN’s verdensmål. Hver dag leverer vi el, vand og varme og vi sørger for at affald og spildevand kommer godt væk. Vi får dagligdagen til at køre for Familien Helsingør – og vi gør det på en måde, hvor der tages størst mulig hensyn til klima og miljø”, fortæller Thomas Hag, kommunikations- og presseansvarlig i Forsyning Helsingør.

Ved Forsyning Helsingørs stand vil medarbejderne i lighed med tidligere år promovere de mange digitale selvbetjeningsløsninger samt guide kunder i, hvordan de selv kan logge på www.fh.dk og følge eget forbrug 24/7.

Mød Elmer og vind maleri af Thomas Eje
Det bliver også et gensyn med elmaskotten Elmer, der skal hjælpe med at få flere i Helsingør Kommune til at købe det lokale el-produkt Kronborg El, hvor man også støtter lokalsporten i kommunen.

”Vi har igen i år populære konkurrencer for både børn og voksne. Præmien i voksenkonkurrencen er et maleri udført af skuespiller og entertainer Thomas Eje, kendt fra bl.a. Linie 3. Børnene har et hjørne, hvor de kan deltage i en tegnekonkurrence”, fortæller Sunrid Funding Johansen og nævner, at gæsterne på standen selvfølgelig har mulighed for at slukke tørsten i rent og sund postevand fra Forsyning Helsingør.