Mød Forsyning Helsingør på jobmessen 2022

Nyhed

Kom og hør om vores ledige jobs, og hvordan det er at arbejde i Forsyning Helsingør.

Team til jobmessen

På jobmessen kan du møde  HR & Sekretariatsmedarbejder Kristine K. Brandt-Clausen,  HR-ansvarlig Mia Hartzbech og Direktionssekretær Susan Riboe.

Tirsdag den 3. maj afholder Helsingør Kommune jobmesse på Kulturværftet mellem kl. 10 og 14. Det er sjette gang, at jobmessen ”Turen til Jobbet” finder sted, men kun anden gang at Forsyning Helsingør deltager på messen.

”Vi bruger jobmessen til at møde og hilse på potentielle fremtidige kollegaer. Jobmesser er et godt sted at gøre dette, da det ofte sker over en uforpligtende snak om job og karriere – og nogle gange kan den snak såmænd resultere i en efterfølgende jobsamtale og måske i sidste ende en ansættelse”, siger Mia Hartzbech, HR-ansvarlig i Forsyning Helsingør.

På dagen vil HR-medarbejdere fra Forsyning Helsingør være til stede på stand 14, hvor der vil være mulighed for at få en snak om jobs, karriere, arbejdspladsen, ledige stillinger og meget andet.

Alle er velkommen på jobmessen
Uanset om du er ledig, på udkig efter et nyt job, eller bare er nysgerrig på at høre om jobmulighederne i Forsyning Helsingør, så er du velkommen til at komme forbi vores stand på jobmessen.

Ledige stillinger
På jobmessen vil Forsyning Helsingør også have nogle ledige stillinger med, som du kan høre mere om. Det drejer sig om følgende stillinger:

  • Affaldsplanlægger
  • Projektleder til klimatilpasning
  • Genbrugspladsmedarbejdere.
  • Altmulig mand/kvinde til Facility

Du kan også læse om de ledige stillinger her.

Praktisk information:
Dato: 3. maj 2022
Tidspunkt: 10.00-14.00
Sted: Kulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør
Stand: 14