Nu bliver det mørkt: Hjælp os med at spotte defekt gadelys

Gadelys

Fejlmelding kan ske enten via app’en Dit Gadelys eller her på Forsyning Helsingørs hjemmeside.

Gadelys ved Danserindebrønden

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og vi har passeret jævndøgn. Der er derfor nu flere mørke timer i døgnet end lyse. Det betyder, at der er et stort behov for gadelys på gader og stræder, så fodgængere, cyklister og øvrige trafikanter kan færdes trygt og sikkert igennem by og land.

Forsyning Helsingør drifter og vedligeholder godt 14.000 gadelamper i kommunen, så der er nok at holde styr på. Men selvom en stor del af gadelamperne består af langtidsholdbare LED-armaturer, og vi har en forprogrammeret vedligeholdelsesplan, så kan pludselige og punktvise fejl alligevel opstå. Forsyning Helsingør har derfor brug for borgernes hjælp til at spotte defekte gadelamper – og fejlmelde dem.

Let digital fejlmelding
Vi har gjort det let som borger i Helsingør Kommune at fejlmelde gadelamperne – faktisk kan du indmelde fejl helt ned på den enkelte lysmast eller gadelampe. Det kan enten ske på stedet via mobil app’en Dit Gadelys, eller på Forsyning Helsingørs hjemmeside under Selvbetjening.

Vi håber, at borgerne i Helsingør Kommune vil hjælpe os med at fejlmelde defekte gadelamper, når de opdager dem. På den måde kan vi hurtigst muligt få udbedret fejlen eller skiftet pæren.