Nu skal alle tage stilling til deres elforsyning

Nyhed

En ny lov om elforsyning betyder, at Forsyning Helsingørs forsyningspligtkunder nu aktivt skal vælge en forsyningsaftale på markedsvilkår. Folketinget har besluttet at afskaffe den nuværende forsyningspligt, som i dag sikrer elektricitet til 85 procent af de danske privatboliger. Formålet er at få de danske hjem over på et konkurrenceudsat produkt, der grundet hårdhændet regulering har haft trange vilkår siden liberaliseringen af elmarkedet i 2003.

En ny lov om elforsyning betyder, at Forsyning Helsingørs forsyningspligtkunder nu aktivt skal vælge en forsyningsaftale på markedsvilkår.

Folketinget har besluttet at afskaffe den nuværende forsyningspligt, som i dag sikrer elektricitet til 85 procent af de danske privatboliger. Formålet er at få de danske hjem over på et konkurrenceudsat produkt, der grundet hårdhændet regulering har haft trange vilkår siden liberaliseringen af elmarkedet i 2003.

Kort fortalt betyder Folketingets beslutning, at alle forsyningspligtkunder inden 30. april skal vælge, hvor de vil købe deres strøm. Hvis man ikke aktivt træffer et valg inden denne dato, vil du automatisk blive overført til et strømkøb, hvor betingelserne er udformet af staten.

Forsyning Helsingør tilbyder SPOT måned
Den store andel af kunder på forsyningspligt-produktet skyldes i høj grad, at der ikke er så meget at spare på den ene forsyningsaftale frem for den anden. Det skyldes, at selve el-prisen kun udgør en lille del af den samlede kWh-pris, mens moms, afgifter, transport og abonnement udgør for op mod 80 procent af den samlede regning.

Til gengæld er der er en stigende interesse blandt for at spare på hjemmets elforbrug. Og det er da også her, de store besparelser ligger og venter for langt de fleste familier.

For de fleste familier er det realistisk og nemt at spare op til 20 procent på energiforbruget med almindelig omtanke og nye vaner. Fyldte vaskemaskiner, computerregler og vandmængde ved kogning er nogle af de hurtige og effektive spareråd til en mindre regning. Renovering, omlægning af energiforbruget og elektronisk styring er andre længerevarende metoder til store besparelser.

For at gøre valget af elforsyning mere interessant for vores kunder har Forsyning Helsingør valgt at tilbyde  ”Spotmåned”, der er en leveringssaftale med ekstra fordele i form af en online energiberegner, elspare-webshop og gratis råd og værktøjer til at sikre elbesparelser. Og det er både nemt og gratis at skifte.

Tilmeld dig SPOTmåned her.