Ny aftale om fjernvarme

Nyhed

I sommeren 2011 overtog Forsyning Helsingør sammen med Nordforbrænding Helsingør Kraftvarmeværk fra energikoncernen Vattenfall. I dag har parterne bag Hornbæk Fjernvarme og Helsingør Kraftvarmeværk underskrevet en ny aftale om samarbejde om levering af varme. Det betyder, at Hornbæk Fjernvarmes kunder også fremover vil få leveret deres varme via ledningsnettet i Helsingør. Hornbæk Fjernvarmes eget anlæg vil i fremtiden virke som supplement i spidsbelastningsperioder, ved driftsforstyrrelser samt til optimering af forsyning i kommunen

I sommeren 2011 overtog Forsyning Helsingør sammen med Nordforbrænding Helsingør Kraftvarmeværk fra energikoncernen Vattenfall. I dag har parterne bag Hornbæk Fjernvarme og Helsingør Kraftvarmeværk underskrevet en ny aftale om samarbejde om levering af varme. Det betyder, at Hornbæk Fjernvarmes kunder også fremover vil få leveret deres varme via ledningsnettet i Helsingør. Hornbæk Fjernvarmes eget anlæg vil i fremtiden virke som supplement i spidsbelastningsperioder, ved driftsforstyrrelser samt til optimering af forsyning i kommunen.

Forsyning Helsingørs bestyrelsesformand, Per Christensen, hilser det fornyede samarbejde velkommen: ”Jeg er tilfreds med, at investeringen i Kraftvarmeværket nu også bliver til gavn for fjernvarmeforbrugerne i den nordlige del af kommunen”, siger Per Christensen, som har været blandt initiativtagerne til den fornyede og reviderede aftale. ”Det fornyede samarbejde vil øge forsyningssikkerheden for borgerne i hele kommunen, fordi kedlerne i Hornbæk holdes i beredskab, hvis vi skulle opleve driftsproblemer på de andre kedler”, forklarer Per Christensen.

Læs mere i pressemeddelelsen her.

Aftalen blev underskrevet den 27. januar 2012.