Ny genbrugsplads på vej

Nyhed

Planlægningen af ny genbrugsplads på Energivej sættes i gang. Bestyrelsen i Forsyning Helsingør har besluttet at igangsætte etableringen af en ny genbrugsplads ved Energivej 4 i Helsingørs Erhvervsområde. Helsingør Kommune er derfor blevet anmodet om at igangsætte det nødvendige planarbejde. Sagen kommer i Økonomiudvalget den 14. maj og i Byrådet den 21. maj 2012.

Bestyrelsen i Forsyning Helsingør har besluttet at igangsætte etableringen af en ny genbrugsplads ved Energivej 4 i Helsingørs Erhvervsområde. Helsingør Kommune er derfor blevet anmodet om at igangsætte det nødvendige planarbejde. Sagen kommer i Økonomiudvalget den 14. maj og i Byrådet den 21. maj 2012.

- Der er sket en rivende udvikling på affaldsområdet de sidste 10 år og i særdeleshed inden for genbrugspladser. Mange flere typer affald kan i dag genanvendes, og det stiller nogle andre krav til kvalitet og funktionalitet end dem, vi i dag tilbyder vores kunder. Vi vil matche fremtidens krav til genbrugspladser, og derfor ønsker bestyrelsen at opføre en ny genbrugsplads på Energivej

Læs pressemeddelelsen her.

Arbejdsskitse for den nye genbrugsplads på Energivej 4.