Ny opdateret side om affald og datoer om dine afhentninger på fh.dk

Nyhed

I år har vi valgt at forenkle affaldssiden på vores hjemmeside.

none

Det betyder, at vi ikke vil lave en affaldshåndbog 2019, men i stedet har vi valgt at lægge samme information fra affaldshåndbogen på vores hjemmeside.

Grunden til det er, at  den 1. maj får vi en ny ordning for haveaffald og storskrald, og fra 17. september går vi i gang med vores nye indsamlingssystem for husholdningsaffald.  Så i stedet for at lave 3 forskellige affaldshåndbøger, vil vi i stedet løbende opdatere vores hjemmeside med den nyeste information.

Du kan stadig downloade din personlige kalender , dog er det ikke muligt at få lagt dine datoer ind i din kalender på telefonen. Til gengæld kan du se alle dine datoer i vores app Affaldsportalen, hvor du også kan få en SMS/email tilsendt, inden vi kommer og henter din dagrenovation, papir/pap, haveaffald og storskrald. På Affaldsportalen kan du også anmelde manglende afhentning af dit affald.

Grunden til at din personlige kalender kun har datoer til og med den 31. april er, at fra den 1. maj får vi nye ordning for haveaffald og storskrald, og den den 17. september får vi et nyt indsamlingssystem for husholdningsaffald.

Derfor hold øje med vores hjemmeside i april og august, når vi opdatere kalenderen med de nye datoer. I forhold til vores app skal du ikke gøre noget, da den automatisk bliver opdateret.

Se dine datoer for afhentning af affald i 2019. 

Vi ønsker dig et Godt Nytår.