Nye produkt- og servicetiltag på vej til dig

Nyhed

På stand 24 vil du have mulighed for at se, at Forsyning Helsingør er en virksomhed, der prioriterer produkt- og serviceudvikling højt. Vi vil præsentere en ny attraktiv service- og abonnementsordning for fjernvarmekunder samt fordele ved de nye fjernaflæste målere.

none

Ny attraktiv service- og abonnementsordning
Helt nyt på tegnebrættet er et nyt koncept for fjernvarme i de eksisterende fjernvarmeområder. Nye kunder, som ønsker fjernvarme, får mulighed for at blive tilsluttet uden at skulle betale for tilslutningen her og nu.  I stedet for at betale op til 66.000 kr. for tilslutning her og nu, kan du tilmelde dig en service- og abonnementsordning. Du skal blot tilmelde dig ordningen, og så står Forsyning Helsingør for tilslutningen. Igennem denne service- og abonnementsordning betaler du et fast månedligt beløb, som også inkluderer service og vedligeholdelse af fjernvarmeanlægget.

Denne ordning vil også være mulig for vores eksisterende fjernvarmekunder.

Muligheder med fjernaflæste målere
Det andet tiltag er at fortælle om alle de nye muligheder de fjernaflæste målere giver.

Som noget nyt kan du tilmelde dig ”Vandalarm”, hvor du modtager en sms eller e-mail ved brud eller et atypisk forbrug. Du kan se hvor stort dit standby forbrug er på el eller se dit hus varmeprofil og afkøling. 

Vi står klar til at demonstrere alle mulighederne for vores kunder på standen

Mød el-maskotten Elmer
El-maskotten Elmer vil endnu engang være på messen. Elmer skal hjælpe os med at få flere i Helsingør Kommune til at købe ”Kronborg El”. Udover at købe el af Forsyning Helsingør, så støtter man lokalt og lokalsporten i Helsingør Kommune.  

Igen i år vil der være konkurrencer for børn og voksne. Præmien til voksenkonkurrencen er et billede malet af Jytte Abildstrøm.

Børnene har deres eget hjørne på standen. Her kan de deltage i en tegnekonkurrence, mens du taler med vores medarbejdere.

Skulle du blive tørstig undervejs, er du velkommen at tage et glas Helsingørvand.  

Som kunde i Forsyning Helsingør, kan du hente gratis entrebilletter til messen i kundeservice på Haderslevvej 25.