Nye regler for erhvervsaffaldsgebyr

Nyhed

Fremover skal virksomheder kun betale for at aflevere deres affald, hvis de rent faktisk bruger Skibstrup Genbrugsplads.. Dette er konsekvensen af Folketingets beslutning om at ændre reglerne for erhvervsaffaldsgebyr. De nye regler træder i kraft fra 1. januar 2012

Fremover skal virksomheder kun betale for at aflevere deres affald, hvis de rent faktisk bruger Skibstrup Genbrugsplads.. Dette er konsekvensen af Folketingets beslutning om at ændre reglerne for erhvervsaffaldsgebyr. De nye regler træder i kraft fra 1. januar 2012.

To forskellige ordninger
Virksomhederne kan vælge mellem to forskellige løsninger, når de vil skille sig af med deres erhvervsaffald. Enten kan de tegne et abonnement til genbrugspladsen, som giver dem mulighed for frit at anvende pladsen hele året, eller også kan betale per kilo, de aflevere på genbrugspladsen.

Tilmeld dig ordningen her

Alle virksomheder skal dog fortsat betale et grundgebyr for generelle administrationsomkostninger forbundet med kommunens og statens varetagelse og planlægning af affaldsområdet - også selvom de fravælger ordningen for genbrugspaldsen.

Spørgsmål angående erhvervsaffaldsordningen kan rettes til kundeservice på 4840 5050 eller affaldsplanlægger  Lotte Wammen Rahbek på 4840 5321.