Nyt regulativ for vand

Nyhed

Den 18. november træder et nyt regulativ for vand i kraft. Det nye regulativ erstatter det tidligere regulativ fra 1978 og giver blandt andet mulighed for at lukke for vandet for dårlige betalere.

Helsingør Kommunes Ejendoms- og Miljøudvalg har den 30. august 2011 godkendt et nyt regulativ for vand. Det nye regulativ træder i kraft den 18. november 2011 og erstatter det tidligere regulativ fra 1978. Regulativet sætter rammerne for forsyning og tilslutning af vand i Forsyning Helsingørs naturlige forsyningsområde.

Dårlige betalere får lukket for vandet
Det nye regulativ giver Forsyning Helsingør mulighed for at lukke for vandet for dårlige betalere. Efter anden rykker kan Forsyning Helsingør lukke for vandet, hvis kunden ikke betaler regningen inden en fastsat dato.

 ”På andre forsyningsområder har udbyderne typisk mulighed for at lukke for ydelsen, hvis betalingen udebliver. Det ser vi på el-markedet og for varmeforsyningen, og det er den mulighed, vi nu også får for vand”, fortæller Kjeld Frederiksen vandchef i Forsyning Helsingør.

Se hele regulativet her.