Regnhændelse den 14. august 2010

Nyhed

Lørdag aften og natten til søndag blev Helsingør og den øvrige del af Øresundskysten ramt af skybrud. I vores område faldt små 50 mm regn og væsentlig mere længere ind mod København.

Regnhændelsen gav anledning til oversvømmede kældre og vand i haver og på marker.

Hvis du har haft vand i kælderen, så skal du melde det til dit forsikringsselskab. Vi hører dog også gerne om det, da det indgår i vores planlægning af ledningsudskiftning m.m.

Trafikken på Hornbækvejen i Espergærde blev også berørt af opstuvende vand, da det offentlige vandløb Munkesø vandløbet ikke kunne rumme de tilstrømmende mængder.

I Hornbæk på N. P. Jørgensens Vej var der ligeledes problemer, da spildevandsledningen flød over. Området er ellers separat kloakeret, men ulovlige tilkoblinger har altså ført til, at spildevandsledningen fyldes med regnvand.

Badevandskvaliteten langs vores kyster vil formentlig være forringet de første dage i denne uge, som følge af overløb fra vores og naboselskabernes overløb fra kloakkerne.

Da vores vagt har haft meget travlt lørdag og søndag, er det muligt at enkelte opkald ikke blev besvaret. Det beklager vi.

Se ligeledes den udsendte pressemeddelelse under presse på Forsyning Helsingørs hjemmeside.


Forsyning Helsingør A/S, Spildevand

16.08.2010 I Regn over Helsingør gav få problemer