Renovering af fjernvarmerør påvirker trafikken

Varme

Billister skal være opmærksomme på midlertidig trafikregulering i krydset Gefionsvej/Esrumvej

none

Sommeren over vil trafikken i vejkrydset Gefionsvej/Esrumvej blive påvirket, og fra slutningen af juli vil krydset ikke være farbart fra alle retninger. Det skyldes, at Forsyning Helsingør fra mandag den 22. juni starter et større renoveringsarbejde på fjernvarmenettet. De over 40 år gamle rør i området skal skiftes ud med nye rør, der har et mindre energitab. Dermed er arbejdet med til at mindske den samlede varmeproduktion, reducere CO2-udslippet og understøtte verdensmål nummer 7 om bæredygtig energi.

Trafikreguleringen hjælpes på vej af ny midlertidig skiltning, der udvides fra slutningen af juli, når der ikke vil være gennemkørsel i krydset fra alle retninger. Det er Helsingør Kommune, der har ansvaret for trafikreguleringen.

Anlægsperioden forventes afsluttet i løbet af august måned. Sommerperioden er valgt fordi, der er i denne periode er mindst mulig trafik til og fra Skolen ved Gurrevejen, der ligger ca. 500 meter derfra. Samtidig er det vigtigt, at anlægsarbejdet er afsluttet, inden KMD/Ironman-arrangementet forventeligt afvikles i byen fra 4. september.

Fjernvarmekunder, der påvirkes af arbejdet, vil alle bliver adviceret på forhånd via breve, hjemmeside og målrettet SMS-information.