Så er det tid til at aflæse dit forbrug af varme, el og vand

Nyhed

Senest den 31. december 2011 skal vi have din aflæsning af el og vand. Dit varmeforbrug bliver fjernaflæst, så her behøver du ikke at foretage dig noget. Det er vigtigt at få aflæst din måler, da det er aflæsningen der ligger til grund for årsafregningen. Du kan indberette din aflæsning til Forsyning Helsingør via nettet, telefon, sms eller sende det til os med posten.

Senest den 31. december 2011 skal vi have din aflæsning af el og vand. Dit varmeforbrug bliver fjernaflæst, så her behøver du ikke at foretage dig noget. Det er vigtigt at få aflæst din måler, da det er aflæsningen der ligger til grund for årsafregningen.

Du kan indberette din aflæsning til Forsyning Helsingør via nettet, telefon, sms eller sende det til os med posten. Læs her, hvordan du gør.

2011 er det første år, hvor du skal aflæse dit vandforbrug samtidig med dit elforbrug. Du skal derfor være ekstra opmærksom på, om det er el- eller vandaflæsningen, du taster ind. Forsyning Helsingør forsyner kun el-kunder i postnummer 3000, så bor du ikke i det postnummer, skal du ikke indberette dit elforbrug til Forsyning Helsingør, men formentlig til DONG Energy.

Da vi har ændret aflæsningstidspunktet for vand, skal du være opmærksom på, hvornår frosten sætter ind, hvis din vandmåler sidder i en målerbrønd – så du får aflæst inden måleren fryser til.

Hvis vi ikke modtager din aflæsning, kan vi kontrolaflæse din måler mod et gebyr, der påføres din næste regning.