Så er forbrugerrepræsentanterne til Forsyning Helsingør Vand og Spildevand A/S fundet

Nyhed

Forsyning Helsingørs bestyrelse har nu godkendt valget af forbrugerrepræsentanter til Forsyning Helsingørs bestyrelser for Forsyning Helsingør Vand A/S og Forsyning Helsingør Spildevand A/S.

Forsyning Helsingørs bestyrelse har nu godkendt valget af forbrugerrepræsentanter til Forsyning Helsingørs bestyrelser for Forsyning Helsingør Vand A/S og Forsyning Helsingør Spildevand A/S. 

I alt 324 stemmeberettigede forbrugere stemte til valget, hvilket svarer til en stemmeprocent på ca. 1,2 procent af de stemmeberettigede husstande og virksomheder. I alt 347 stemmer blev afgivet, da der kunne stemmes på to kandidater. Valgdeltagelsen ligger dermed på niveau med lignende forbrugervalg. 

Valget faldt på Steffen Agger og Bjørn Andersen, som indtræder i Forsyning Helsingør Vand og Spildevands bestyrelser per 1. januar 2014. De fik henholdsvis 137 og 49 stemmer. Suppleanter til bestyrelsen blev Bo Poulsen og Bo Langhoff. Se hvordan stemmerne fordelte sig nedenfor.

Kandidat

Antal stemmer

Steffen Agger (valgt ind i bestyrelsen)

137

Bjørn Andersen (valgt ind i bestyrelsen)

49

Bo Poulsen (suppleant)

43

Bo Langhoff (suppleant)

33

Jørgen Busch

31

Martin Løbel

28

Mads Jessen Jensen

13

Martin Nesheim

13

Valget blev afviklet fra den 22. oktober til den 1. november, mens deadline for anmeldelsen af kandidatur til forbrugerrepræsentant var den 13. august. 

Det er første gang, at Forsyning Helsingør afholder valg til bestyrelsen, og afviklingen af valget skal nu evalueres, så erfaringerne fra dette valg kan viderebringes til næste gang, der skal afholdes valg af forbrugerrepræsentanter til selskabets bestyrelser. 

Om Forsyning Helsingør
Forsyning Helsingør leverer el, varme samt vand og sørger for, at spildevand og affald kommer godt væk. Det er vores mål at levere ydelser af høj kvalitet og give vores kunder en rigtig god service. Forsyning Helsingør har fokus på miljø og innovation og arbejder målrettet på at skabe løsninger, der beskytter miljøet lokalt, nationalt og globalt.

Kontaktinformation
Forsyning Helsingør, kommunikations- og presseansvarlig, Thomas Lungholt, tlu@fh.dk, 4840 5103