Selvbetjening i Mit FH bliver mere brugervenlig

Nyhed

Nu behøver kunder kun logge ind et sted for at følge alle forbrugsarter.

selvbetjeninger - kortbetaling

Forsyning Helsingør opdaterer selvbetjeningsmodulet Mit FH, så det bliver mere brugervenligt. Opdateringen betyder, at kunder fra torsdag den 17. juni kun behøver at logge ind et sted – på Mit FH – for at se regninger, følge forbrug, opdatere kundeprofil og tilmelde Betalingsservice, eregning og automatisk kortbetaling. Kunder med solceller skal dog stadig benytte eloverblik.dk

Opdateringen betyder, at kunder, der fx har mere end én adresse – fx til sommerhus, fritidshus el. lign - kan administrere og følge alle adresser på Mit FH uden at skulle logge på flere gange.

Ved samme lejlighed har selvbetjeningsmodulet fået et nyt og mere enkelt design.

Første gang kunder logger ind på det nye Mit FH skal kundenummer og adresse tilføjes. Det er nødvendigt at hensyn til GDPR-reglerne om sikring af personfølsomme oplysninger. Forsyning Helsingør har produceret en manual, der kan hjælpe kunden, når der skal logges på første gang.

Der kan opleves midlertidige driftsforstyrrelser på Mit FH i løbet af dagen den 17. juni pga opdateringen. Vi beder om kundernes forståelse og tålmodighed – og glæder os til fremover at kunne give en endnu bedre service på Mit FH.