”Sig farvel til dit oliefyr”

Nyhed

Den 9. november havde Helsingør Kommunes Klimasekretariat inviteret borgere og håndværkere i kommunen til en gratis Info-aften ”Sig farvel til dit oliefyr”.

none

Interessen var stor. 100 meget interesserede borger deltog i en spændende dialog med energileverandører og Forsyning Helsingør.

Baggrunden for mødet var, at, som led i regeringens omstilling af Danmark til grøn energi, er det ikke længere muligt at få installeret et nyt oliefyr, hvis man kan blive tilsluttet fjernvarme eller naturgas.

På mødet blev der informeret om hvilke klimarigtige alternativer der findes, hvis man står overfor at skulle skrotte et nedslidt olie- eller et gasfyr.

Til mødet fortalte Forsyning Helsingør om vores energirigtige alternativer til olie-/gasfyr. I den nærmeste fremtid kommer vi med nye tiltag for eksisterende fjernvarmeområder samt Nærvarme” projekt, som er varmepumper i åben land.

Havde du ikke mulighed for at deltage i mødet men ønsker at høre om vores kommende tiltage indenfor fjernvarme og varmepumper, er du meget velkommen at kontakte os på 4840 5050.

Om Forsyning Helsingør:

Forsyning Helsingør leverer el, varme samt vand og sørger for, at spildevand og affald kommer godt væk. Det er vores mål at levere ydelser af høj kvalitet og give vores kunderen rigtig god service. Forsyning Helsingør har fokus på miljø og innovation og arbejder målrettet på at skabe løsninger, der beskytter miljøet lokalt, nationalt og globalt.