Ungdomsspillere fik sponsortøj af Kronborg El

El

Forsyning Helsingørs elhandelsselskab giver tilbage til lokalsamfundet.

Kronborg El - spillersæt

Gennem vinteren og foråret har børn og unge på ni lokale sportshold nydt godt af Kronborg El – som er Forsyning Helsingørs elhandelsselskab. De ni hold har nemlig fået nye spillersæt – med logo fra Kronborg El på maven. Klubberne og holdene blev udvalgt efter en Facebook-konkurrence i 2021 – og sponsoreringen er en del af markedsføringsaktiviteterne i Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S, der sælger elproduktet Kronborg El.

Gennem vores markedsføringsindsats styrker og udvikler vi derfor lokalsamfundet inden for sports- og kulturområdet.
Jens Bertram, bestyrelsesformand

Vi er ikke som de andre elhandelsselskaber. Vi sælger el til en meget skarp pris, og gennem vores virke støtter vi lokalsamfundet, hvor det kan skabe glæde og gavn. Gennem vores markedsføringsindsats styrker og udvikler vi derfor lokalsamfundet inden for sports- og kulturområdet”, forklarer Jens Bertram, bestyrelsesformand og fortsætter:

”Vi er det lokale elselskab. Vores kunder skal vide, at når de køber Kronborg El, så er de med til at støtte lokale børns hverdag med fx fodbold, håndbold eller skak. Eller de bidrager til gennemførslen af lokale kulturevents og begivenheder i samarbejde med kommunen.”

Vækker glæde på ungdomshold
De ni ungdomshold, der har modtaget nye spillersæt er:

  • Helsingør Håndbold U7/U8 Mix
  • Helsingør Håndbold U9/U10/U11 Piger
  • Espergærde IF – fodbold - U/10 Drenge
  • Helsingør Skakklub – Juniorer
  • Helsingør Fodbold – Årgang 2010/2011 - Drenge
  • Snekkersten IF – fodbold – U10 Piger
  • Snekkersten IF – fodbold – U10 Drenge
  • Snekkersten IF – fodbold – U9 Drenge
  • Snekkersten IF - Special Olympics Kids

For én af modtagerklubberne, Helsingør Skakklub, vækker de nye trøjer en helt særlig glæde:

Skak er en meget individuel sport, og alle vil gerne være en del af et hold.
René F. Weichel, formand i Helsingør Skakklub

"Skak er en meget individuel sport, og alle vil gerne være en del af et hold. Derfor har det stor betydning, at vores unge spillere kan spille med ens trøjer til turneringer og repræsentere klubben. Det er med til at give klubbens juniorer et bedre sammenhold, og de føler sig en del af noget større", fortæller René F. Weichel, formand i klubben.

Også for Snekkersten IF – Special Olympics Kids er de nye trøjer med til at styrke det sociale fællesskab:

”Børn og unge med særlige behov har ikke samme udbud af fritidsaktiviteter som deres jævnaldrene, men de har ofte de samme drømme om fx at blive en “rigtig” fodboldspiller. Ved at gå til fodbold i en rigtig klub med ens spillertøj bliver de en del af et vigtigt socialt fællesskab, som giver dem mulighed for at dyrke deres drømme, motion og være som andre børn og unge”, forklarer Ann-Christina Rino, træner for Snekkersten IF – Special Olympics Kids.

Ved at gå til fodbold i en rigtig klub med ens spillertøj bliver de en del af et vigtigt socialt fællesskab, som giver dem mulighed for at dyrke deres drømme, motion og være som andre børn og unge.
Ann-Christina Rino, træner i Snekkersten IF - Special Olympics Kids

Støtte til sport og kultur
Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S er i modsætning til de fleste andre selskaber i Forsyning Helsingør-koncernen et konkurrenceudsat selskab. Det betyder, at selskabet ikke er underlagt økonomisk regulering. Overskuddet ønskes brugt på at holde elprisen fornuftig lav og på markedsføringsaktiviteter, som kommer lokalsamfundet til glæde inden for sports- og kulturområdet.

Derfor støtter og deltager Forsyning Helsingør Kronborg Elhandel A/S i en række lokale sports- og kulturbegivenheder. I 2022 drejer det sig blandt andet om Sjællands største fodboldturnering Kronborg Cup i august.

Læs mere om Forsyning Helsingørs støtte og deltagelse i lokale events her.